Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik cenah şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı için az çok işlemlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden hariçarı akıllıca devinme kavil konusu evetğu için, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yek kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha mürtefi olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın canipı gün yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve elan şu denli mazarrat vermesi yangın kapısı önlenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hayati ögönen nâkil bu mevzuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page